[OtthonFa Célaudit]

Légy teljesen biztos a kitűzött céljaidban! 

Auditálás díja: 79990 Ft

Kaptam egy mankót,

hogy hogyan induljak el a céljaim megvalósításához.

Egy rálátást, hogy mi az összes célom mozgatórugója, majd a kezdeti lépéseket, ami szükséges ahhoz, hogy a változás útjára lépjek.

Makai Edit

R

Bízhatsz a leírt céljaidban

Hagyd magad mögött a bizonytalanság égető érzését. A 45 perces Célaudit után maximálisan biztos lehetsz benne, hogy a saját, szívből jövő céljaidat tűzöd ki.

R

Készre csiszolt céljaid lesznek

Ne egy apró megfogalmazási hibán csússzon el a célod! Közösen átnézzük és készre csiszoljuk a leírt céljaidat, hogy teremtő megfogalmazásban kerüljenek kitűzésre.

R

Átbeszéljük a felmerült kétségeidet

Nem vagy biztos valamelyik célodban? Leírtad a célt, de úgy érzed, hogy valahogy “nem kerek”? Átbeszéljük és tisztázzuk mit is szeretnél, akár pontosítjuk a célt, hogy a kétségeid tovaszálljanak.

R

Magabiztosan építheted az éved

Semmihez sem fogható az az érzés, hogy a tudatosan tervezett, bizsergetően motiváló és szívből jövő céljaiddal kezded az évet. A Tervezőfüzeteiddel kitűzött és a Célaudittal ellenőrzött és tökéletesre csiszolt céljaiddal pontosan egy ilyen évkezdés vár rád.

Auditálás díja: 79990 Ft

“Milliószorosan ajánlom mindenkinek!”

Mielőtt elkezdődött volna az egész, az egóm már két napja jajveszékelt úristen mi lesz itt.

Nem voltam biztos abban, hogy tényleg azt írtam le a füzetekbe pl. Viziótervező ami tényleg bennem van.

Már az első 5 percben kiderült, hogy DE 🙂. Pont azt írtam le amit mélyen akartam. Ezek a füzetek tényleg rávezetnek az egón túli önvalónk akaratára.

Annyira szépen kikerekedett az audit során az amit én akarok minden szinten, hogy csak ámultam.

Lecsiszoltuk a megfogalmazást, hogy még erősebb célmegvalósitó teremtés legyen.

Totál döbbenet és wow!

Bogi és Losi által megláthattam azt a gyémántot aki én vagyok, amit akarok önazonosan az életem minden területén.

Nagyon hálás vagyok, hogy megvalósitottátok az OtthonFát. Gyakorlatba ültetéttek a képességeiteket példát mutatva nekem és sok ezer embernek.

Ezáltal emelve mindenkit aki szabad akaratából az önismeretet mint életformát választotta. Szó szerint az életemet mentettétek meg 2019-ben, és azóta rengeteg csodát éltem meg. Ahogy a Célaudit 45 percében is. Milliószorosan ajánlom mindenkinek! 

Windisch Viktória

Kérdések, amelyek talán benned is felmerültek

Nekem való a Célaudit?

Ha szeretnéd, hogy a kitűzött céljaid jól megfogalmazva, a vágyaidat tükrözve és szinte “tökéletesre polírozva” legyenek rögzítve, akkor igen, neked való a Célaudit.

Mi a feltétele, a Célauditnak?

A Célauditra csak azok jelentkezhetnek, akik megvásárolták az aktuális OtthonFa Tervezőfüzeteket. És azok vehetnek részt rajta, akik -legalább részben- már ki is töltötték a Tervezőfüzeteket, hiszen a Célaudit során a már leírt céljaidat fogjuk átnézni és szükség esetén pontosítani, csiszolni.

Kivel fogok "célauditálni"?

Ez a te döntésed. De ha a maximumot akarod kihozni a Célauditból, akkor mindkettőnkkel (Bogival és Losival), egyszerre fogsz auditálni.

Választási lehetőségeid: Bogival, Losival, Bogival és Losival.

Bármit kérdezhetek a Célauditon?

A céljaiddal kapcsolatban bármit. Nincs rossz kérdés.

Azt viszont vedd figyelembe, hogy ez nem egy “általános önismereti konzultáció”, hanem célzottan a céljaid tökéletesítését szolgáló, közös egyeztetés.

Beférek még a Céluditosok közé?

Mi sem vagyunk robotok, ezért csak annyi Célauditot vállalunk, amennyit tisztességgel ki tudunk szolgálni. Ezzel együtt ha ezt az oldalt látod, akkor igen, még van lehetőséged jelentkezni a Célauditra.

Hogyan fizethetem a Célauditot?

Kényelmesen, bankkártyával, egyetlen kattintással. A számlázási és bankkártya adataid már “átmásoltuk” a Tervezőfüzet vásárlásod alapján.

Mikor "Célauditálunk" veled?

Az online Tervezőhét után, e-mailben vesszük fel veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot.

Az időpontokat a beérkezett és kifizetett Célaudit jelentkezések sorrendjében osztjuk ki. Tehát minél hamarabb regisztrálsz, számodra annál kedvezőbb időpontot tudsz velünk egyeztetni.

Meddig érvényes a jelentkezésem?

2022 március 20-ig. Addig biztosan találunk számodra is megfelelő időpontot 😉

Légy biztos a kitűzött céljaidban!

Auditálás díja: 79990 Ft

© Mental Energy Bt – OtthonFa. Minden jog fenntartva! | Adatvédelem | ÁSZF