NE ZÁRD BE EZT AZ ABLAKOT!

Várj {{customer_first_name}}! Elfogadsz egy extra segítséget, hogy garantáltan a saját céljaidat tűzd ki?

Nézd meg a videót és légy biztos a kitűzött céljaidban!

R

Bízhatsz a leírt céljaidban

Hagyd magad mögött a bizonytalanság égető érzését. A 45 perces Célaudit után maximálisan biztos lehetsz benne, hogy a saját, szívből jövő céljaidat tűzöd ki.

R

Készre csiszolt céljaid lesznek

Ne egy apró megfogalmazási hibán csússzon el a célod! Közösen átnézzük és készre csiszoljuk a leírt céljaidat, hogy teremtő megfogalmazásban kerüljenek kitűzésre.

R

Átbeszéljük a felmerült kétségeidet

Nem vagy biztos valamelyik célodban? Leírtad a célt, de úgy érzed, hogy valahogy “nem kerek”? Átbeszéljük és tisztázzuk mit is szeretnél, akár pontosítjuk a célt, hogy a kétségeid tovaszálljanak.

R

Magabiztosan vághatsz bele 2022-be

Semmihez sem fogható az az érzés, hogy a tudatosan tervezett, bizsergetően motiváló és szívből jövő céljaiddal kezded az évet. A Tervezőfüzeteiddel kitűzött és a Célaudittal ellenőrzött és tökéletesre csiszolt céljaiddal pontosan egy ilyen évkezdés vár rád, {{customer_first_name}}.

;

Kivel szeretnéd a Célauditot?

Válaszd ki a lenti legördülő listából…

Teljes ár: 79990 FtKedvezményes ár: 59990 Ft

Ez a lehetőség csak itt, ezen az oldalon, a visszaszámláló lejártáig és a szabad helyekig érvényes

nap

:

óra

:

perc

:

m.p.

Kérdések, amelyek talán benned is felmerültek

Nekem való a Célaudit?

Ha szeretnéd, hogy a kitűzött céljaid jól megfogalmazva, a vágyaidat tükrözve és szinte “tökéletesre polírozva” legyenek rögzítve, akkor igen, neked való a Célaudit.

Mi a feltétele, a Célauditnak?

A Célauditra csak azok jelentkezhetnek, akik megvásárolták az aktuális OtthonFa Tervezőfüzeteket. És azok vehetnek részt rajta, akik -legalább részben- már ki is töltötték a Tervezőfüzeteket, hiszen a Célaudit során a már leírt céljaidat fogjuk átnézni és szükség esetén pontosítani, csiszolni.

Kivel fogok "célauditálni"?

Ez a te döntésed. De ha a maximumot akarod kihozni a Célauditból, akkor mindkettőnkkel (Bogival és Losival), egyszerre fogsz auditálni.

Választási lehetőségeid: Bogival, Losival, Bogival és Losival.

Bármit kérdezhetek a Célauditon?

A céljaiddal kapcsolatban bármit. Nincs rossz kérdés.

Azt viszont vedd figyelembe, hogy ez nem egy “általános önismereti konzultáció”, hanem célzottan a céljaid tökéletesítését szolgáló, közös egyeztetés.

Beférek még a Céluditosok közé?

Mi sem vagyunk robotok, ezért csak annyi Célauditot vállalunk, amennyit tisztességgel ki tudunk szolgálni. Ezzel együtt ha ezt az oldalt látod, akkor igen, még van lehetőséged jelentkezni a Célauditra.

Hogyan fizethetem a Célauditot?

Kényelmesen, bankkártyával, egyetlen kattintással. A számlázási és bankkártya adataid már “átmásoltuk” a Tervezőfüzet vásárlásod alapján.

Mikor "Célauditálunk" veled?

Az online Tervezőhét után, e-mailben vesszük fel veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot.

Az időpontokat a beérkezett és kifizetett Célaudit jelentkezések sorrendjében osztjuk ki. Tehát minél hamarabb regisztrálsz, számodra annál kedvezőbb időpontot tudsz velünk egyeztetni.

Meddig érvényes a jelentkezésem?

2022 március 20-ig. Addig biztosan találunk számodra is megfelelő időpontot 😉

Légy biztos a kitűzött céljaidban!

© Mental Energy Bt – OtthonFa. Minden jog fenntartva! | Adatvédelem | ÁSZF